Luisterkindwerker    /    Luisterkind Trainer    /    Regressie- en reïncarnatietherapeut

“Het leven is als fietsen. Om in balans te blijven moet je vooruit blijven gaan.”

Albert Einstein

“Het leven is als fietsen. Om in balans te blijven moet je vooruit blijven gaan.”

Albert Einstein

VOOR WIE

Toch maar ‘ja’ gezegd terwijl je eigenlijk niet wilde. Je mond gehouden maar je had er beter iets van kunnen zeggen. Toch maar de andere keuze gemaakt omdat die veiliger is terwijl jouw hart wat anders zegt…

Misschien heb je jezelf al zo lang weggecijferd dat jouw lijf begint te protesteren of jouw gedrag veranderd waardoor je jezelf niet meer bent.

Herken je dit?

En vind je het tijd worden dat je beter voor jezelf opkomt en meer in verbinding met jezelf komt? Als je meer liefde voor jezelf ervaart, lukt het makkelijker om grenzen aan te geven, zorg je beter voor jezelf waardoor je weer beter voor een ander kunt zijn. Wanneer jij dit wilt. Hoe fijn is het om rekening met jezelf te houden en dan pas met de ander zodat jij meer energie over houdt.

Hoe zou het zijn om op te komen voor jezelf, krachtig jouw mening te durven uiten en niet het gevoel te hebben dat je je moet verantwoorden. Heerlijk! Je voelt de energie al stromen!

 

Ja, het is tijd om de volgende stap te nemen waarin jij je herinnert hoe mooi je bent.

Tijd om te gaan stralen op de manier die bij jou past. Ik wandel dit stukje graag met jou mee zodat jij jouw ware zelf weer ontdekt. Laat jezelf maar zien, je bent hier niet voor niets.