Luisterkindwerker    /    Luisterkind Trainer    /    Regressie- en reïncarnatietherapeut

Ik geloof in een mooie wereld. Mijn missie is om voor meer liefde en licht te zorgen. Om jou te helpen herinneren dat jij dat licht ook in je hebt.

Nienke Bergkamp

“Ik geloof in een mooie wereld. Mijn missie is om voor meer liefde en licht te zorgen. Om jou te helpen herinneren dat jij dat licht ook in je hebt.”

Nienke Bergkamp

OVER MIJ

Enthousiast, warm en iemand die rust uitstraalt zijn woorden hoe anderen mij omschrijven. Als kind gebruikte men verlegen, dromer, afwachtend. Maar ja, toen was ik ook nog bezig om hier te landen en van hoogsensitiviteit had men nog niet gehoord.

Persoonlijke ontwikkeling

Afgelopen jaren heb ik veel geïnvesteerd in mijn persoonlijke ontwikkeling en het voelt alsof er steeds meer luikjes open zijn gegaan. Alsof mijn pad steeds helderder is geworden dat ik mag bewandelen.

Een pad waar licht op schijnt, waar engelen aan de kant staan om mij de juiste richting te wijzen. Dit zag ik eens letterlijk tijdens een meditatie.

 

Missie

Mijn missie is duidelijk voor me, ik ben hier om meer licht en liefde te brengen. Dat kan op allerlei manieren en mijn wijze is dat om via sessies te doen of het maken van Luisterkind-afstemmingen. Daarnaast begeleidt ik vol passie de deelnemers van de opleiding tot Luisterkindwerker waarin ik geniet van prachtige groeiprocessen. Maar het zit ‘m ook in kleine dingen, vriendelijk lachen naar een voorbijganger, een kletspraatje met de caissière, een compliment uitdelen.

 

De wereld waar we weer naar toe gaan is dat we weer meer verbonden zijn met elkaar. Daarvoor is het fijn als mensen zich ook met zichzelf verbinden, weten wat hun talent is en deze te durven zien. Mijn hart gaat sneller kloppen als iemand zichzelf meer durft te laten zien. Omdat talenten gedeeld mogen worden. Daar wordt de wereld echt blij van.

Ook wil ik mensen meer bewust maken van het feit dat we voor altijd verbonden zijn met elkaar. En dat we een lijf hebben maar niet zijn. Slechts onderweg, zoals mijn vader altijd zo mooi zegt. We zijn spirituele wezens op Aarde voor een menselijke ervaring. Elk op onze eigen manier. Iedereen heeft een rol in het grote geheel.

 

Laat je maar zien. We wachten op jou.