Luisterkindwerker    /    Luisterkind Trainer    /    Regressie- en reïncarnatietherapeut

“Alleen een gelukkig mens kan anderen gelukkig maken”

 Phil Bosmans, pater en schrijver

“Alleen een gelukkig mens kan anderen gelukkig maken”

Phil Bosmans, pater en schrijver

LUISTERKIND-AFSTEMMING

Via deze methode maak ik op afstand contact met jou in de energie. Tijdens het afstemmen luister ik naar wat je vanuit jouw onbewuste wilt doorgeven aan jouw bewuste deel, via de Luisterkind-afstemming die ik voor jou uittyp. Als we in de energie verbonden zijn stel ik jou de vragen die je me vooraf gemaild hebt. Jij geeft daar op zielsniveau antwoorden op en inzichten in waar iets door komt of wat je nodig hebt. Ook kan het zijn dat we tijdens het afstemmen al dingen keren in de energie, bijvoorbeeld een onverwerkt ander leven van jou.

Wat je aan me doorgeeft, typ ik uit en deze Luisterkind-afstemming ontvang je in de mailbox zodat jij die op jouw gemak kunt gaan lezen. Zo vaak en wanneer je wilt.

Hoe werkt het?

Je mailt mij jouw naam, leeftijd, gezinssamenstelling, een foto waar jij alleen op staat en de vragen die je hebt. Zodra ik deze informatie binnen heb en de betaling van €95, maak ik binnen 14 dagen de Luisterkind-afstemming.

Al ons contact gaat via de mail dus dit doen we op ons eigen geschikte moment. Je hoeft niet naar mijn praktijk te komen, dit ervaren vooral tieners als laagdrempelig. Bovendien maakt het dus niet uit waar je woont.

De antwoorden, inzichten en handvatten die in de afstemming staan, komen vanuit jouw eigen onbewuste deel. Wie weet beter wat jij nodig hebt dan jezelf?

Voor wie?

Uiteraard voor jezelf maar ook voor jouw kind. Let op: vanaf 10 jaar moeten kinderen wel toestemming geven. Misschien vinden ze het leuk om zelf ook vragen te formuleren. Vragen die volwassenen vaak stellen aan zichzelf gaan bijvoorbeeld over carrière, wonen, relatie en over ouderschap. Ook over hoe ze beter grenzen aan kunnen geven en meer in hun kracht kunnen staan. De vragen die ouders stellen over hun kind gaan veelal over slecht slapen, eten, zindelijk worden, niet naar school willen of dat ze niet lekker in hun vel zitten.

Je kunt ook een Luisterkind-afstemming aanvragen voor jouw ongeboren kind, iemand die in coma ligt of op sterven. Of een dierbare die heengegaan is. Denk ook aan mensen met dementie of verstandelijk beperkte mensen die zo toch dingen door kunnen geven. Simpel gezegd: Luisterkind is er voor elke ziel die gehoord wil worden.

Na de opleiding heb ik me verder verdiept in het afstemmen op bedrijven, families en op het begeleiden van ongeboren baby’s. Zie hieronder voor uitleg daarover.

SOORTEN AFSTEMMINGEN

 

Algemeen

vragen als “waarom slaap ik slecht” tot aan “hoe kom ik meer in mijn kracht te staan.” Voor elke individu die gehoord wil worden. Van een ziel die nog aan een leven gaat beginnen tot aan een ziel die al over gegaan is. Investering: € 95,=.

Geboorteverwerking

in deze afstemming gaan we terug naar jouw geboorte. Vooral als deze heftig was, zijn er dingen die we gaan verwerken zodat je je in het dagelijkse leven fijner voelt. Investering: € 95,=.

Levensbrug

Afstemmen op iemand die op sterven ligt, in coma, dementeert of overleden is. Zijn er nog dingen die uitgesproken moeten worden, zijn er bepaalde wensen? Wat wil jouw dierbare zelf nog aangeven? Investering: € 95,=

Kinderwens

Wel de wens maar nog niet vervuld. Wat zegt jouw onderbewustzijn hierover? Is er eerst iets nodig zoals bijv. meer zelfvertrouwen? En hoe realiseer je dit dan? Investering € 95,=.

Familieverbond (specialisatie)

Waarom zijn jullie als gezin bij elkaar? Wat hebben jullie elkaar te leren? Investering € 95,=.

Geboortebegeleiding (specialisatie)

de enige afstemming waarop we 4 x een tijdstip afspreken waarop ik 1: luister naar jouw ongeboren kindje, 2: de vragen van jou / jullie stel aan het kindje, 3: het kindje vertelt over zijn / haar geboorte, zo ook de antwoorden op jouw vragen hierover en 4: het kindje in jouw buik schrijft een brief aan jou als ouder. Dit kan vanaf 28 weken zwangerschap. Investering: € 160,=.

Bedrijfsafstemming (specialisatie)

Wat heeft jouw bedrijf nodig? Elk bedrijf heeft zelf een ziel, ongeacht hoe groot dit bedrijf is. Het gaat niet zozeer om de mensen die er werken maar om bijvoorbeeld inrichting, kleur, pr, of wat dan ook. Je kunt ook voor een leslokaal of een afdeling een bedrijfsafstemming aanvragen. Vooraf kom ik langs voor een gesprek. We formuleren vragen en onderzoeken waar behoefte aan is. Investering: € 1.295,=.

Huisreiniging  

Heb je het idee dat er een onprettige energie in huis hangt? Of heb je een nieuwe woning die je graag energetisch wilt laten reinigen? Vraag dan een huisreiniging aan. Investering: € 95,=.

 

Wat heb ik nodig van jou?

Voor een Luisterkind-afstemming is het dus niet nodig om daadwerkelijk bij
elkaar te zijn. Van degene waar ik de afstemming op ga maken ontvang ik graag de naam, geboortedatum, gezinssamenstelling, de vragen die er zijn en een foto. Als ik dit in mijn mailbox heb ontvangen en het bedrag van €95,= krijg je de Luisterkind-afstemming binnen 14 dagen in jouw mailbox.

Veel gestelde vragen:

Spreken we een tijd af waarop je op mij afstemt?

  • Dit is niet nodig. In de energie zijn we namelijk altijd met elkaar verbonden. Dat merk je ook wel als je aan een dierbare denkt en prompt krijg je een appje van diegene. Alleen bij Geboortebegeleiding spreken moeder en ik 4 vaste momenten af. Zie uitleg hierboven.

Merkt mijn kind het dat je afstemt op hem?

  • Nee, meestal niet. Wel kun je verandering in gedrag merken zodra je de afstemming aanvraagt of nadat je deze hebt ontvangen. Bijvoorbeeld vrolijker, beter slapen, minder protesteren, fijner spelen.

Kun je gelijk al verschil ervaren?

  • Soms al vanaf het aanvragen van een Luisterkind-afstemming. Maar het kan ook ongemerkt gaan. Dat je na een aantal maanden de afstemming nog eens doorleest en het dan opmerkt.

Is het ook voor fysieke klachten?

  • Zeker! Wat er nodig is, kan jouw onbewuste goed vertellen. Iemand met eczeem bijvoorbeeld vroeg een afstemming aan en het verdween gelijk helemaal.

Stem je ook af op dieren?

  • Ja, zeker. Ook dieren hebben het een en ander te vertellen aan hun baasje. Waarom ze niet goed eten of wat er met hun poot is. Waar ze van houden of waarom ze bij een gezin zijn.

Is één afstemming voldoende?

  • Meestal wel, daarnaast werkt een afstemming nog zeker drie maanden door. Vanaf dan kan er weer een nieuwe afstemming aangevraagd worden. Maar meestal is 1x al voldoende.

Kun je altijd contact in de energie krijgen?

  • Ja, dat kan. Soms is iemand gelijk duidelijk aanwezig, soms kijkt iemand de kat uit de boom. Wat er gedeeld wordt bepaald de klant op zielsniveau. Wat er op dat moment het belangrijkst is, komt aan bod.

REFERENTIES