Luisterkindwerker    /    Luisterkind Trainer    /    Regressie- en reïncarnatietherapeut

“Er zijn slechts twee manieren om te leven. Een alsof niets een wonder is, de ander of alles een wonder is”

Albert Einstein

“Er zijn slechts twee manieren om te leven. Een alsof niets een wonder is, de ander of alles een wonder is”

Albert Einstein

OOK LUISTERKIND-WERKER WORDEN?

Werk je graag met mensen en wil je anderen helpen aan inzichten, handvatten en dingen keren in de energie met hen? Doe dan de opleiding tot Luisterkindwerker en maak het verschil voor een ander. Doordat jij een afstemming maakt kan een baby weer lekker slapen, weet een vrouw wat ze nodig heeft om beter te kunnen ontspannen, gaat een kind weer blij naar school of weet een man dat hij toch voor een andere baan mag gaan. Zomaar een paar voorbeelden. Maar denk ook aan hoe waardevol het is als jij een afstemming maakt op iemand die in het dagelijkse leven niet verbaal kan communiceren maar via psychometrie wel met jou? Dierbaren zijn ook nog eens dankbaar voor de Luisterkind-afstemming die ze van jou ontvangen.

Hoe ziet de opleiding eruit?

De opleiding is KMBO, is geregistreerd bij het CRKBO en duurt een half jaar. Daarin vallen 5 lesdagen die je of online of op locatie kunt volgen. Deze dagen zijn gevuld met theorie, ruimte voor ervaringen en vragen en zeker ook om te oefenen op elkaar. Zo ontvang je dus tijdens de opleiding zelf ook al meerdere afstemmingen.

Je ontdekt hoe breed inzetbaar de Luisterkind Methode is, hoe je de beelden, emoties, behoeften, gesprekken en wat je ook maar ervaart tijdens het afstemmen, kunt omzetten in woorden. Zo ontvangt jouw klant een prachtige Luisterkind-afstemming.

Tussen de lesdagen door oefen je thuis op oefenpersonen en sta ik ook voor je klaar als je ergens tegenaan loopt.

De investering is € 1.545,=.

WAT VOOR SOORTEN AFSTEMMINGEN LEER JE OM TE MAKEN? 

 • Monoloog;
 • Dialoog;
 • Afstemming met een vorig leven daarin;
 • Afstemming met daarin een auralifter of entiteit;
 • Geboorteverwerking-afstemming;
 • Levensbrug-afstemming;
 • Kinderwens-afstemming;

En als je na de opleiding net zo enthousiast bent als ik, kun je ook de volgende modules extra volgen:

 • Bedrijfs-afstemming;
 • Geboortebegeleiding;
 • Familie-verbond (afstemmen op een gezin);

Wil je graag meer weten over de opleiding of heb je vragen? Lees dan onderstaande meest gestelde vragen of mail mij.

LESDATA

 

Groep op locatie Blokzijl | start aug. ’24
24 aug, 21 sep, 19 okt, 16 nov en 14 dec

Deze lesdagen zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Kun je een keer niet? Geen probleem, halen we jou lesdag in of sluit je aan bij de andere groep. Er is altijd een oplossing.

Veel gestelde vragen:

 

Voor wie is deze opleiding?

 • Voor iedereen die wat voor een ander wil betekenen. Ongeacht jouw beroep. Veel mensen die werkzaam zijn in de zorg of onderwijs volgen de opleiding maar vooral mensen die met mensen werken of aan hun eigen persoonlijke ontwikkeling willen werken.

Moet je hiervoor al ver zijn ontwikkeld op spiritueel gebied?

 • Iedereen kan dit leren. De één heeft zich al verder ontwikkeld dan de ander maar dat maakt niet uit. Het communiceren van hart tot hart, van ziel tot ziel zit allemaal in ons. Je hoeft het alleen maar te herinneren.

Kan iedereen dit leren?

 • Ja, dit kan. Soms is iemand onzeker over dat wat hij binnenkrijgt echt wel van de ander is, maar daarvoor oefenen we en helpen we elkaar. Je hoeft het ook nog niet te kunnen, je gaat het leren. Na lesdag 3 heb je de basis gelegd en heb je al veel meer vertrouwen.

Kost dit niet veel energie?

 • Voor mij niet. Op dat niveau met een ander verbonden zijn, werkt prettig. De tijd vliegt voorbij tijdens het afstemmen. Bovendien is het zo dankbaar werk om dit te mogen doen dat dat ook energie geeft.

Blijft de energie van een ander niet bij je hangen?

 • Nee, tijdens de opleiding leer je regie houden. Daarnaast rond je het contact ook weer af. Soms vanuit jouw initiatief, andere keer vanuit jouw klant.

Moet je ook boeken of dergelijke aanschaffen?

 • Nee hoor, pen en papier om aantekeningen te maken tijdens de lesdagen en om te oefenen. Je ontvangt de lesmap op lesdag 1. Of als je online de opleiding gaat doen, komt deze per post naar je toe.

Hoelang duurt een lesdag?

 • Op locatie van 10.00 tot 17.00 uur, dit is in het weekend. Online van 9.00 tot 13.00 uur. Lesdagen zijn dan in overleg. De deelnemers van de online opleiding hebben ook toegang tot ‘Leer & Groei’ waar veel antwoorden op vragen en luisterfragmenten te vinden zijn.

Waar wordt de opleiding gegeven?

 • Mijn lesdagen zijn in Blokzijl. Wil je de opleiding graag op locatie doen maar is Blokzijl te ver, volg dan de opleiding online. Zowel op locatie als online werkt prettig en prima.

REFERENTIES